HUN  ENG
Vámbéry ÁrminVámbéry nyomábanÚtvonalKépekKiállításokFelszerelésTámogatókSajtó

   A teljesség igénye nélkül (nem rakom ki az összes szennyest az orrotok elé:) képeket láthattok az expedíció felszereléséről, melynek legnagyobb része adomány jó fej emberektől szeretettel. Nagyon sok helyen próbálkoztam, mert amikor belevágtam, "naívan" azt gondoltam, hogy egy ilyen fanasztikus ötlettől hátast dob az összes nemzeti olajtársaság, magánbank, túrabolt, biztosítótársaság és a legmenőbb alapítványok, de nem!

 

Igazolást nyert a nagy bölcsesség, mi szerint az ad akinek nincs és szegény, aki gazdag... Nézegessétek tehát a képeken kívül segítőim oldalait is, saját nagyon jó tapasztalatom a biztosíték arra, hogy ezek a cégek tényleg foglalkoznak a vásárlóval, azaz Veled.

 

Felszerelés

A Recikli Biciklim:)

 

Felszerelés

Ez egy Han-Wag gore-texes, bőr félcipő. Túlzás nélkül a legjobb túracipők egyike. Öt évig gyűrtem egy téli HW túrabakancsot és a vesztét a kutyám okozta, több napos titkos küldetésben szétrágta a jobblábas szárát..:)

És a Zajo softshell kabát, ami már bizonyított rajtam Törökországban, tényleg bírja az esőt!

A Trexpert túrabolt ajándéka mindkettő. Nagyon segítőkészek, új boltjuk nemrég nyílt meg a Bartók Béla úton.

 

Felszerelés

A 4bakancs.com túrablog szeretetcsomagja: felfújható matrac, vízálló kabát, ujjatlan bringáskesztyű, sisak és egy mindenlébenkanál textil, ami jó sálnak, sapkának, maszknak.

 

Felszerelés

A Recikli szeretetcsomagja: téli bringáskesztyű, háromnegyedes, ádámrésznél jól kipárnázott bicósgatyó, sisakalásapka, bringáskamásli, póló és vékony selyemkabát.

 

Felszerelés

A filmek nagy részét az elmúlt 1-2 évben gyűjtöttem össze. Volt, amit baromi jó áron vásároltam meg, több tekercs Hermann Gábor FFS tag adománya, míg a Fuji instant filmek névtelen jóakaróimtól származnak:)

 

Felszerelés

Szintén Recikli adomány a mobilszervízem. Külső, belső gumi, fékpofák, lánc, imbuszkészlet és állítható villáskulcs, amit Munyi még Spanyolországban guberált pár éve..Ja és a fódozókészlet!

 

Felszerelés

A pumpa már egy kisebb, jobb és szebbre lett cserélve, mert amikor munyiék meglátták, hogy mi ez a pumpa, akkor röhögtek egyet a búcsúitalba. És adtak egy pumpát..

 

Felszerelés

A fotóstáska, még hollandiai szerzemény, egyike a legjobbaknak, bőr Crumpler. Benne a Graflex kazettákkal, mellette a Fotobox, útlevél, pénztárca.

 

Felszerelés

Képezőgépek: Graflex, Fotobox, Iphone 4.

 

Felszerelés

Na ezek a saját cuccaim...:)

FacebookTwitterGoogleYoutube

Recikli kerékpárműhely

Vámbéry nyomában

Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója

National Geographic

 

Magyar Nemzet

Képmás családmagazin

Grafcom Media

Szakmai partnerünk:

Nyitólap

Nyitólap

Trexpert-logo 

4bakancs.com

Ilka Műhely

Kulcsszavak